top of page

Afgedankte elektrische en elektronische apparatuur

In het bezit van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur, ook wel AEEA genoemd? Stassen Recycling uit Genk (Limburg) weet er wel blijf mee. Grote en kleine huishoudelijke apparaten, IT- en telecommunicatieapparaten, consumentenapparaten, verlichting, elektrisch gereedschap, speelgoed, medische hulpmiddelen, meet- en controle-instrumenten of automaten halen we op, sorteren en recycleren we!

AEEA - afgedankte elektrische en elektronische apparatuur.jpg

Verantwoorde AEEA recycling

Kies ervoor om uw AEEA te laten recycleren bij Stassen Recycling te Genk. Dan bent u er zeker van een milieubewuste keuze te maken en wordt het milieu niet onnodig belast met uw afval. Als erkend recyclagebedrijf verwerken wij alle onbruikbare elektronica op verantwoorde wijze volgens de strenge milieunormen tot herbruikbare materialen. Gooi alle elektrische apparaten dus niet in de afvalcontainer als u deze bij ons eenvoudig kwijt kunt! 

AEEA zelf brengen of laten ophalen

Op de locatie in Genk van Stassen Recycling staan wij voor u klaar om alle oude elektronica in ontvangst te nemen, maar u kunt ook gebruikmaken van onze ophaaldienst en uw afgedankte apparatuur dan deponeren in onze handige containers.

mechanische arm klauw van de kraan op de stortplaats van oude metalen

Neem contact op met Stassen Recycling voor de recyclage van uw AEEA

Vraag ons gerust om meer info.

bottom of page