top of page

Containers

Containers voor oud ijzer, metaal en AEEA

Een container huren? Stassen Recycling uit Genk (Limburg) is een containerdienst voor oud metaal, oud ijzer en AEEA aan vlijmscherpe prijzen. We zijn een toonaangevend bedrijf in recycleren sinds 1964 en zijn bovendien ijzersterk in een snelle service: zo komen we uw metaalafval ophalen binnen de 24 uur!

Containers

Als u op een gemakkelijke manier van uw oud ijzer of overbodige metalen af wilt, kunt u eenvoudig gebruikmaken van de containerdienst bij Stassen Recycling in Genk

We hebben voor elke opdracht een passende container beschikbaar voor zowel particulieren, bedrijven als overheden. Of u nu veel of weinig metaalafval aan ons wilt aanbieden; u kunt altijd bij ons terecht voor onze containerservice. In onze containers kunt u ferro en non-ferro metalen kwijt, evenals AEEA. Zo is het mogelijk een container te huren die ter plaatse wordt bezorgd en weer wordt opgehaald op het moment dat u het uitkomt.

IJzersterk in snelle verwerking

Onze containerservice is betrouwbaar en snel, en wij zorgen ervoor dat uw container binnen 24 uur na melding weer retour gaat naar ons metaalrecyclingsbedrijf om daar op verantwoorde en milieuvriendelijke wijze te worden verwerkt tot herbruikbaar materiaal.

Stassen Recycling heeft steeds de juiste container voor uw oud ijzer, metaal en AEEA. Neem contact op!

bottom of page